A hónap képe Történeti áttekintés A kockák fajtái Képgaléria
Videók Címek Letölthetők Hírek, hirdetések
Impresszum Adminisztráció Anker Szoftverek 
   Ehavi látogatószám:386
Magyar
Deutsch

Üdvözlőoldal


Kedves látogató! Üdvözlöm ezen az oldalon, melynek célja az Anker (magyar nevén Horgony) kőépítő kockák történetéből, múltjából és jelenéből néhány apróságot bemutatni.

Meggyőződésünk, hogy ezek az építőkockák jelentősen többek, mint egyszerű játékok. Egy-egy egyszerűbb doboz valóban egy gyermek igényeihez mért játék. Egy 4.000 követ tartalmazó szekrény viszont, melynek ára is a millió forinttól indul, nem tekinthető egyáltalán gyermekjátéknak. Továbbá oka van annak is, hogy szellemi képességeik teljében levő felnőtt emberek ilyen összegeket, és természetesen rengeteg sok időt egy építőkockára szánnak.

A tisztelt látogató a menüből választva megtekintheti a kocka múltjáról, jelenéről szóló kisebb írásokat, a száz évvel ezelőtt és ma gyártott termékeket, építési mintákat, illetve megépített épületek képeit. Található itt továbbá egy címlista, mely tartalmazza a kockákat gyártó cég oldalának címét, az Anker holland barátainak internetes elérhetőségét, és egyéb, a témakörben fontos címeket. A letöltéseknek is helyet biztosítottunk. Innen a kockák múltjával és jelenével kapcsolatos fontos dokumentumok, építési minták, egyéb apróságok tölthetők le.
Hírek, információk célirányos gyűjteménye zárja a sort.

Az Impresszum részlegben található meg az oldal készítőjének elérhetősége, ha valaki szeretné felvenni a kapcsolatot.English
Roman